Yaşam »

Bilecik Merkez'de Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kapsamında Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Bilecik Merkez'de düzenlenen Yıl Sonu Sergisi'nde el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Bilecik Merkez'de Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Faik Oktay Sözer, il protokolü üyeleri, kurum amirleri, eğitmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Vali Sözer, sergi alanını gezerek kursiyerlerin hazırladığı eserler hakkında bilgi aldı. Yıl boyunca süren kursların bireylerin kişisel, sosyal ve mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağladığını vurgulayan Vali Sözer, tüm eğitmen ve kursiyerleri tebrik etti.

Etkinlik kapsamında halk oyunları gösterileri, müzik dinletileri ve çeşitli aktiviteler de düzenlendi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği sergide, farklı branşlarda üretilen eserler sergilendi. Bu yılki sergide, özellikle el yapımı ürünler dikkat çekti ve katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Ayrıca, hayat boyu öğrenme kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlayan bu tür etkinliklerin hafta boyunca devam edeceği ifade edildi. Bu vesileyle, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelmesi ve el emeği ürünlerin sergilenmesi, Bilecik'teki sosyal yaşamı zenginleştirmeye devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.