İstanbul'da Altay Bayındır, Dünya Kupası'na katılmanın gururunu yaşıyor.
Milli kaleci Altay Bayındır, FIFA Dünya Kupası'na katılmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti. "Hedefimiz kupayı almak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sahada canımızı ortaya koyacağız" dedi. Hazırlık sürecinde A Milli Futbol Takımı, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde Kuzey Makedonya’yı 4-0 mağlup etti. Bu maç, takım için iyi bir başlangıç oldu. Bayındır, "Önemli olan devamını getirmek. Hazırlık maçları, sahada kendimizi görmek için önemli. Üzerimize düşeni yerine getirdik" şeklinde konuştu.
Maç Performansı ve Mental Güç
Bayındır, maçta yaptığı kurtarışların hatırlatılması üzerine de "Benim görevim kurtarmak. Şans verildiğinde elimden geleni yaparım. Oynamadığım dönemler zordu fakat mental olarak güçlü kaldım" dedi. Dünya Kupası'na hazırlık sürecinin kendisi için önemli olduğunu vurguladı. "Sahada daha fazla süre almak için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.Kadıköy Atmosferi
Kadıköy’deki atmosferin sorulması üzerine Bayındır, "Burada çok güzel anılarım var. Taraftarlarımızın desteği bizim için büyük bir güç. Amerika'da da bu desteği hissedeceğiz" dedi. Takım arkadaşlarıyla olan uyumdan bahsederek, "Rekabet var ama dostluk da çok önemli. Hoca kime şans verirse, biz sonuna kadar destekleyeceğiz" diye ekledi.Dünya Kupası ve Hedefler
2002 Dünya Kupası’nda sadece 4 yaşında olduğunu belirten Bayındır, "Dünya Kupası büyük bir gurur. Hedefimiz kupayı almak ve ülkemizi mutlu etmek" şeklinde konuştu. Son olarak, "Şartlar ne olursa olsun elimizden geleni yapmalıyız. Profesyonel futbolcularız ve mücadeleye devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.