Yerel »

Kocaeli Kandıra'da Kurban Bayramı Boyunca 39 Ton Atık Toplandı

Kandıra ilçesinde, Kurban Bayramı tatili boyunca toplam 39 ton atık toplanarak sahillerin temizliği sağlandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kocaeli'nin turizm açısından önemli merkezlerinden biri olan Kandıra'daki sahiller, yaz aylarında yoğun bir ziyaretçi akınına uğramaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kurban Bayramı süresince bu bölgelerde temizlik ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Bayram tatili boyunca, sahillerde artan insan hareketliliğine rağmen ekipler, kumsal ve sahil alanlarından toplam 39 ton atık topladı. Bu temizlik çalışmaları sayesinde plajların düzenli ve temiz kalması hedeflendi. Ayrıca, yalnızca kumsallar değil; yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve ortak kullanım alanları da kapsamlı bir şekilde temizlendi.

Temizlik Çalışmaları ve Bakım

Kandıra sahillerinde vatandaşların daha konforlu bir tatil geçirebilmeleri amacıyla, ekipler plajlardaki soyunma kabinleri, duş alanları ve oturma gruplarının bakımını da gerçekleştirdi. Kullanıma bağlı olarak yıpranan alanlar detaylı bir şekilde elden geçirilirken, herhangi bir eksiklik tespit edildiğinde hızlı bir şekilde müdahale edildi. Özellikle hafta sonları yoğunluğun arttığı bölgelerde, gündüz saatlerinin yanı sıra gece de temizlik çalışmaları yapıldı. Bu sayede, Kandıra'nın sahilleri yeni sezona hazır hale getirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.