Siyaset »

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya Jakarta'da Resmi Temaslarda Bulunuyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret amacıyla Endonezya'nın başkenti Jakarta'ya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Singapur'daki temaslarını başarıyla tamamladıktan sonra, resmi ziyaret için Endonezya'nın başkenti Jakarta'ya ulaştı. Havalimanında, Fidan'ı Endonezyalı mevkidaşı Retno Marsudi karşıladı. Bakan Fidan, Jakarta'daki ziyaret programı çerçevesinde, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile bir araya gelecek ve Dışişleri Bakanı Sugiono ile önemli görüşmeler gerçekleştirecek.

Fidan'ın ziyaretinin, iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sağlaması bekleniyor. Bakan Fidan, burada Endonezya'nın uluslararası politikası ve ikili işbirlikleri hakkında önemli temaslarda bulunacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.