Eskişehir'de BBP Genel Başkanı Destici, Ağabeyi İçin Morgda Bulundu
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 64 yaşında hayatını kaybeden ağabeyi Halil Nural Destici için Eskişehir Şehir Hastanesi morguna geldi. Cenazenin yarın defnedileceği öğrenildi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ağabeyi Halil Nural Destici, uzun süre solunum yetmezliği tedavisi gördü. 64 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Halil Nural Destici, 71 Evler Mahallesi’ndeki evinde sabah namazından hemen sonra yaşamını yitirdi. Ölüm haberini alan Destici, hemen hastaneye gelerek cenaze işlemleri hakkında bilgi aldı.
Destici, ağabeyinin cenazesinin bulunduğu Eskişehir Şehir Hastanesi morgunda yetkililerle görüştü. Halil Nural Destici’nin cenazesi, 4 Haziran Perşembe günü Günyüzü ilçesindeki Gecek Mahallesi’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Tüm aile ve yakınları, bu acı günde bir araya gelecektir.