Ekonomi »

Aydın'da Gerçekleşen COP31 İş Dünyası İstişare Toplantısı'na Hakan Ülken Katıldı

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, COP31 İş Dünyası İstişare Toplantısı'na katılarak, Türkiye'nin Antalya'da düzenleyeceği COP31 sürecine iş dünyasının katkısının önemine değindi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla düzenlenen COP31 Business Forum - İş Dünyası İstişare Toplantısı’na katıldı. Ülken, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ev sahipliğinde 9-20 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP31) sürecinde iş dünyasının katkılarının büyük önem taşıdığını vurguladı. TOBB tarafından "COP31 İş Dünyası Elçisi" olarak görevlendirilen Ülken, bu süreçte küresel iş dünyasının katılımını koordine edeceklerini belirtti.

Ülken, "Sorumluluğumuz büyük, şimdi hep birlikte çalışma zamanı" diyerek, etkinliğin Türkiye'de yapılacağının duyurulmasının ardından hazırlıklara hız verdiklerini ifade etti. Ayrıca, COP31 Business Forum'un kurulmasına dikkat çekerek, uluslararası platformlarda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yürüttüğü görevlerin, forumun yapısını güçlendirmek için kullanılacağını belirtti. Ülken, "Ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olsun" diyerek, bu süreçte iş dünyasının katkılarının önemini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.