Yerel »

Hatay İskenderun'da Evin Bahçesine Giren Yılan İtfaiye Ekiplerince Yakalandı

Hatay İskenderun'da bir evin bahçesine giren 1 buçuk metrelik yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı. Olay, ev sahibinin yılanı fark etmesiyle başladı.

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Bekbele Mahallesi'nde bulunan müstakil bir evin bahçesine giren 1 buçuk metrelik yılan, ev sahibinin dikkati sayesinde fark edildi. Ev sahibi, yılanı görünce hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, çevre güvenliğini alarak yılanı yakalamak için gerekli önlemleri aldı. Uzman ekipler, özel aparat kullanarak yılanı etkisiz hale getirdi. Yakalanan yılan, daha sonra doğaya bırakıldı. Bu durum, çevrede yaşayan vatandaşlar arasında tedirginliğe yol açtı. Yetkililer, yılanların doğal yaşam alanlarından uzaklaşmaması için dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.