Asayiş »

Florida'da Uyuşturucu Taşıyan Tekneye Yapılan Saldırıda 2 Narko-Terörist Öldürüldü

ABD Güney Komutanlığı, Florida'da uyuşturucu taşıdığı belirlenen bir tekneye düzenlenen saldırıda iki narko-teröristin hayatını kaybettiğini açıkladı.

ABD ordusu, Karayip Denizi ve Doğu Pasifik’te uyuşturucu taşımakta olan teknelere yönelik operasyonlarına devam ediyor. Güney Mızrağı Operasyonu çerçevesinde gerçekleştirilen son saldırıda, Güney Komutanı General Francis L. Donovan’ın talimatıyla "terör örgütü" olarak tanımlanan bir organizasyona ait bir tekne hedef alındı. Edinilen bilgilere göre, gerçekleştirilen hava saldırısında teknenin uyuşturucu taşıdığı tespit edilerek, bu operasyonun istihbaratı doğrultusunda hareket edildi. Açıklama kapsamında, "Bu saldırıda 2 erkek narko-terörist etkisiz hale getirilmiş, olayda hiçbir ABD askeri personeli zarar görmemiştir" denildi. SOUTHCOM tarafından paylaşılan görüntülerde, saldırıya uğrayan teknenin okyanusta hızla ilerlerken vurulması ve ardından alevlere karışması yer aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.