Gaziantep Araban'da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor, 13 Kilometrelik Yol Yenileniyor
Gaziantep'in Araban ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, Elif Mahallesi ile tarihi Rumkale arasında yer alan 13 kilometrelik yolda yenileme çalışması yapıyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen sıcak asfalt serim çalışmaları, Araban ilçesine bağlı Elif Mahallesi ile tarihi Rumkale arasındaki bozuk yolun iyileştirilmesi amacıyla başlatıldı. Çalışmaların detayları hakkında açıklama yapan yetkililer, "Bu projenin amacı, Araban ilçemizdeki yolların konforunu artırmak ve vatandaşların daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır" ifadelerini kullandı.
Yol çalışmaları, hem ulaşım kalitesini yükseltmek hem de bölge halkının yaşam standartlarını artırmak adına büyük önem taşıyor. Ekiplerin, asfalt serimi için hızla sahada çalıştığı belirtilirken, yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşımın çok daha rahat hale geleceği ifade ediliyor.
Vatandaşların sıcak asfalt çalışmaları için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'na teşekkürleri ise dikkat çekiyor. Bu çalışmaların, hem yerel ekonomiye katkı sağlayacağı hem de bölgenin görünümünü iyileştireceği düşünülüyor.