Kültür Sanat »

Samsun İlkadım'da Gerçekleşecek Ozanlar ve Şairler Buluşması 5-6 Haziran'da

Samsun İlkadım'da düzenlenecek Ozanlar ve Şairler Buluşması, yurt içinden ve yurt dışından birçok sanatçıyı bir araya getirecek. Etkinlik, 5-6 Haziran tarihlerinde Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde yapılacak.

İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen ‘Ozanlar ve Şairler Buluşması’, yurt içinden ve yurt dışından gelen ozan ve şairlerin katılımıyla düzenlenecek. Program, Türk edebiyatının ve halk kültürünün önemli isimlerini sanatseverlerle buluşturmayı hedefliyor. Etkinlikte, katılımcılara sanatçıların eserlerini dinleme fırsatı sunulacak. Ayrıca, kültürel sohbetler gerçekleştirilecek. Sunuculuğunu Doğan Kan'ın yapacağı buluşma, 5-6 Haziran tarihlerinde saat 19.00'da başlayacak.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, bu etkinliğin şehrin kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayacağına dikkat çekerek, "Sanata ve sanatçıya değer veren bir belediye olarak, bu tür etkinlikleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ozan ve şairlerimizin eserlerini dinleme imkanı bulacak, Türk edebiyatının önemli isimlerini bir araya getireceğiz. Tüm halkımızı bu özel programa davet ediyoruz, şiirin ve türkülerin birleştirici gücünü birlikte hissedeceğiz" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.