Yaşam »

Bilecik Bozüyük'te Türkiye Derecesi Elde Eden Öğrencilere Başarı Belgeleri Verildi.

Bilecik Bozüyük ilçesinde, çeşitli alanlarda Türkiye derecesi kazanan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ile birlikte, resim, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, afiş ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yarışmalarında Türkiye derecesi elde eden Güzel Sanatlar Lisesi, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu ve Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmen ve öğrencilerini kabul etti. Törende, farklı alanlarda Türkiye derecesi kazanan öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeler verildi. Bu başarıların, Bozüyük’ün akademik ve sanatsal alandaki yükselişini yansıttığı belirtildi. Kaymakamlıkta düzenlenen etkinlikte, öğrenci ve öğretmenlerin emeklerinin önemine vurgu yapılarak, başarılarının devamının temenni edildi.

Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, "Elde edilen bu başarılar ilçemiz adına büyük bir gurur kaynağıdır. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.