Sultangazi'de Trafikte Tartıştığı Kişiyi Bıçakla Öldüren Şahıs Yakalandı
İstanbul'un Sultangazi ilçesinde trafikte yaşanan bir tartışma sonucunda bıçakla bir kişiyi öldüren şüpheli ve bağlantılı altı kişi gözaltına alındı.
Olay, dün sabah saat 08.00 civarında Sultangazi ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi Okul Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hakim Fakhani, oğlu Baran Fakhani ve Barış Fakhani, 34 GG 50** plakalı araçla seyir halindeyken başka bir otomobille çarpıştı. Bu kazanın ardından taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Fakhani ailesi, bıçak ve sopalarla saldırıya uğradı; bu olayda baba Hakim Fakhani, oğlu Baran Fakhani ve Barış Fakhani yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri bölgeye intikal ederek yaralılara müdahale yaptı ve hastaneye kaldırdı. 2 ay sonra evlenmesi beklenen Baran Fakhani, hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli İ.D. kaçtı.
Şahıs yakalandı
Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde, İ.D. ile bağlantılı olduğu değerlendirilen altı kişi de gözaltına alındı. Ayrıca, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.