Asayiş »

Sivas Kangal'da Yıldırım Düşmesi Sonucu 49 Yaşındaki Çoban Hayatını Kaybetti

Sivas Kangal'da yıldırım düşmesi sonucu 49 yaşındaki çoban Kurban Bayır yaşamını yitirdi. Olay, çobanın arazide sürüsünü yaydığı esnada gerçekleşti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre, olay Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı Çat köyü kırsalında meydana geldi. Arazide sürüsünü yayan Kurban Bayır (49) isimli çobana yıldırım isabet etti. Olayı gören diğer çobanlar durumu hemen fark ederek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ve jandarma ekipleri, Bayır'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Çobanın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Kangal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, Bayır'ın ölmeden yaklaşık bir saat önce çekilen görüntüleri de ortaya çıktı. Bu görüntülerde, Bayır'ın aracından sürüyü çekerken şoföre el salladığı görülüyor. Bu durum, yaşanan trajedinin ne denli ani ve beklenmedik olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.