Asayiş »

Samsun'da İki Mağazadan Giyim Eşyası Çalan Karı Koca Gözaltına Alındı

Samsun'da iki ayrı giyim mağazasından hırsızlık yaptığı iddia edilen karı koca, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler ve polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak adliyeye sevk edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, İlkadım ilçesindeki Pazar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Kale Mahallesi Gazi Caddesi’nde bulunan iki ayrı giyim mağazasında gerçekleşti. A.T. (58) ve eşi S.T. (44), mağazalardan çeşitli giyim eşyaları çaldı. Hırsızlık anları, iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntüler ve elde edilen bilgiler doğrultusunda çalışma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli karı kocayı düzenledikleri takip sonucu yakalayarak Gazi Polis Merkezi’ne teslim etti. Ekipler, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma yürüttü ve mağaza sahiplerinin şikayetlerini aldı.

Polisteki sorguları tamamlanan A.T. ve S.T., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilerek yargı önüne çıkarılacaklar. Olayın detayları ve hırsızlıkla ilgili diğer bilgilerin de araştırılması devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.