Samsun İlkadım'da İki Giyim Mağazasından Hırsızlık Yapan Karı Koca Gözaltına Alındı
Samsun İlkadım ilçesinde iki giyim mağazasından hırsızlık yaptıkları iddia edilen bir çift, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Olay, İlkadım ilçesindeki Pazar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Kale Mahallesi Gazi Caddesi’nde bulunan iki giyim mağazasında gerçekleşti. A.T. (58) ile eşi S.T. (44), bu mağazalardan çeşitli giyim eşyaları çaldı. Hırsızlık anları, mağazaların güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Güvenlik kameralarındaki görüntüler ve diğer elde edilen bilgiler doğrultusunda, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli karı kocayı yakalamak için çalışma başlattı. Düzenlenen takip sonucunda, çift Gazi Polis Merkezi’ne teslim edildi.
Poliste tamamlanan sorgularının ardından A.T. ve S.T., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Emniyet yetkilileri, benzer hırsızlık olaylarının önlenmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.