Siyaset »

Gümüşhane Tekke'de Cumhur İttifakı'nın Adayı Kemalettin Demirkıran Seçimi Kazandı

Gümüşhane’nin Tekke beldesinde yapılan belediye başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nın adayı Kemalettin Demirkıran, kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazanarak belediye başkanı oldu.

Gümüşhane’nin Tekke beldesinde, sandıkların kapanmasının ardından oy sayımına geçildi. Vatandaşlar ve siyasi parti temsilcileri, seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla izledi. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cumhur İttifakı'nın adayı Kemalettin Demirkıran, beldenin yeni belediye başkanı olarak öne çıktı.

Sonuçların netleşmesi ile birlikte beldede sevinç yaşanırken, Kemalettin Demirkıran ile rakibi ve akrabası olan Cumhuriyet Halk Partisi adayı Barış Demirkıran bir araya geldi. Her iki aday, seçim sonrası birbirlerini tebrik ederek dostça bir arada olduklarını gösterdi.

Seçim Süreci Gergin Geçmedi

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Kemalettin Demirkıran, "Altı ay süren seçim kampanyamız, demokrasi şöleninde sevgi, saygı ve komşuluk ilişkileri çerçevesinde sonuçlandı. İlk sonuçlara göre, Cumhur İttifakı önemli bir oy oranıyla önde gidiyor. Bu sonuçlar, beldemiz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Sandığa gelen tüm komşularıma teşekkür ediyorum. Oy veren, vermeyen herkese hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Seçim sürecinin tamamlanmasının ardından belde halkı, resmi sonuçların açıklanmasını sabırsızlıkla beklemeye başladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.