Asayiş »

Malatya Yeşilyurt'ta İki Oğluyla Ev Baskını Sonrası Bıçakla Yaralandı

Malatya Yeşilyurt ilçesinde gerçekleşen ev baskınında, bir kişi bıçakla yaralanırken, evdeki iki kişi de darp sonucu yaralandı. Olayın ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 22.45 sıralarında Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önce tartıştığı E.Ç. ve H.Ç. ile gündüz saatlerinde tartışan Y.Ö., akşam saatlerinde oğulları C.Ö. ile birlikte bu şahısların evine gitti. İki taraf arasında çıkan kavgada, Y.Ö. bıçakla yaralanırken, E.Ç. ve H.Ç. ise darp sonucu çeşitli yaralar aldı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Malatya'daki farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yetkililer, olaya karışan şahısların tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.