Yerel »

İstanbul'da Hava Durumu 28 Derece, Parçalı ve Az Bulutlu

İstanbul'da gün içinde hava sıcaklığı 28 derece olarak ölçülüyor, parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, ülke genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Trakya, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ile Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel sağanak yağışlar bekleniyor. Ayrıca, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Afyonkarahisar, Denizli, Konya, Karaman, Çankırı, Muş çevreleri, Van ve Bitlis'in kuzeyi ile Ankara'nın kuzey ve doğu kesimlerinde de gök gürültülü sağanakların görülmesi tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmediği ifade ediliyor. Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumu ve günün en yüksek sıcaklıkları şu şekilde belirtiliyor:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30 derece. İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 28 derece. İzmir: Parçalı ve az bulutlu 35 derece. Bursa: Parçalı ve az bulutlu 32 derece. Adana: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 derece. Antalya: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28 derece. Samsun: Parçalı ve az bulutlu 26 derece. Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 24 derece. Erzurum: Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 derece. Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 35 derece.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.