Asayiş »

İstanbul Sultangazi'de Patenli Genç Araç Arkasında Tehlikeli Yolculuk Yaptı

İstanbul Sultangazi'de bir gencin otomobilin arkasında patenle yaptığı tehlikeli yolculuk, cep telefonu kamerasına yansıdı. Genç, trafikteki araçların arkasına tutunarak ilerlerken, bu sırada hem kendi güvenliğini hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye attı.

Olay, geçtiğimiz cuma akşamı saatlerinde Sultangazi ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, patenleriyle trafiğe çıkan genç, seyir halindeki araçların arkasına tutunarak yol aldı. Bu sırada, zaman zaman zikzak yaparak tehlikeli hareketler sergileyen genç, hem kendi canını hem de çevredeki diğer sürücüleri büyük bir risk altına soktu. Tepki çeken bu anlar, bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, bir otomobil sürücüsünün aracının dörtlülerini yakarak yavaş bir şekilde ilerlediği ve patenli gence eşlik ettiği görüldü. Bu tür tehlikeli davranışların trafikte yarattığı riskler, diğer sürücülerin ve yayaların güvenliğini tehlikeye atmaktadır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.