Asayiş »

Samsun Canik'te Alacak Verecek Meselesi Nedeniyle Bıçaklı Kavga Çıktı

Samsun Canik ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi yaralandı. Olayda, şüpheli bıçakla birlikte yakalandı.

Samsun'un Canik ilçesi Teknepınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre koltuk döşeme işi yapan G.İ. (30) ile B.P. (28) arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle G.İ., B.P.’yi karnından, kalçasından ve kaşığından bıçakladı. Yaralanan B.P., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından G.İ., polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam etmekte olup, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek daha fazla bilgi edinmeye çalışıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.