Asayiş »

Küçükçekmece'de Yıkım Sırasında Çöken Binada 1 Genç Hayatını Kaybetti

Küçükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında meydana gelen bina çökmesinde ağır yaralanan 36 yaşındaki genç, hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Küçükçekmece ilçesinin Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, Şair Şinasi Sokak üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kentsel dönüşüm projesi kapsamında daha önce boşaltılan bir binanın yıkımı sırasında, binanın arka cephesinden kopan beton bloklar nedeniyle göçük meydana geldi. Yıkım işlemlerini gerçekleştiren üç işçi, Muhammed Taş (36), Recep Taş ve Hüseyin Taş, aniden çöken duvarın altında kaldı.

Çevredeki vatandaşlar, durumu fark ederek hızlı bir şekilde yardım çağrısında bulundu. Olay yerine AFAD, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak Muhammed Taş’ın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Özel bir hastanede tedavi altına alınan 36 yaşındaki Muhammed Taş, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Genç adamın cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma ve incelemeler devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.