Yaşam »

Düzce'de Hayatını Kaybeden Kıbrıs Gazisi Erol Çimşir, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Düzce'de KOAH hastalığı sebebiyle yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Erol Çimşir, Gölyaka ilçesindeki Saçmalıpınar Köyü'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, KOAH rahatsızlığı nedeniyle hayata veda eden Kıbrıs Gazisi Erol Çimşir, Saçmalıpınar Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni, Saçmalıpınar Köyü Camii'nde düzenlenerek, burada kılınan cenaze namazının ardından gerçekleştirildi. Törene katılan Düzce Valisi Mehmet Makas, il ve ilçe protokolüyle birlikte, gazinin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Vali Makas, merhum gazinin ruhu için dua ettikten sonra, aynı mezarlıkta bulunan şehit kabirlerini de ziyaret ederek dualar etti. Cenaze merasimi, dualar eşliğinde gerçekleştirildi ve gazi Erol Çimşir, sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.