Eğitim »

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde 23. Geleneksel Spor Şenliği'nin ödül töreni yapıldı.

Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen 23. Geleneksel Spor Şenliği'nin ödül töreni, çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Ödül töreni, Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu'nda yapıldı ve Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, fakülte dekanları, akademik ile idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Rüya Jimnastik Kulübü minik sporcuları tarafından jimnastik gösterisi, ERÜ Türk Dünyası Müzik Topluluğu tarafından ise Kartal Dansı ve Zeybek gösterisi sunuldu. Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, özel ihtiyaçlı öğrencilerle yakından ilgilendi ve sporun gençler için önemine vurgu yaparak, müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Tören sonunda, 23 Mart-5 Haziran 2026 tarihleri arasında personel ve öğrencilerden oluşan 90 takım ve 1200 sporcunun yer aldığı Mini Futbol, Basketbol, Voleybol, 3x3 Basketbol, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Yüzme, Atletizm, Salon Okçuluk, Dart ve Satranç gibi müsabakalarda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi. Ödül töreni, katılımcıların fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.