Sağlık »

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Diyetisyenler Günü Kutlandı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, diyetisyenler için "Dünya Diyetisyenler Günü" etkinliği düzenlendi. Kutlama programında, pasta kesimi ile diyetisyenler onurlandırıldı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi tarafından organize edilen etkinliğe, başhekim yardımcıları Doç. Dr. Ercan Saruhan ve Uzm. Dr. Mehmet Gökhan Kaya ile hastanede görevli beslenme ve diyet uzmanları katıldı. Program, diyetisyenlerin toplum sağlığının korunması ve hastaların tedavi süreçlerindeki önemli rolleri üzerinde durularak gerçekleştirildi.

Başhekim yardımcıları, etkinlikte diyetisyenlere teşekkür ederek, sağlık alanındaki katkılarının ne kadar değerli olduğunu belirtti. Diyetisyenlerin sağlıklı bir toplum oluşturma yolundaki çabaları takdirle karşılandı. Hastane yönetimi, diyetisyenlerin Dünya Diyetisyenler Günü’nü kutlayarak, meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Günün anısına pasta kesimi yapıldı ve toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Etkinlik, diyetisyenlerin başarılarını kutlamak amacıyla düzenlenen bu anlamlı programla sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.