Güncel »

Çanakkale Merkez'de Havalimanı İnşaatında Vali Toraman İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Havalimanı’nda devam eden DHMİ Genel Maksatlı Garaj ve VIP Binası inşaatında Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman incelemelerde bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Vali Toraman, inşaat alanında yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla Havalimanı Müdürü Ali Ünde’den detaylı bilgi aldı. İncelemesi sırasında, DHMİ Kurtarma ve Yangınla Mücadele İstasyonu'nu da ziyaret eden Vali Toraman, burada yetkililerden istasyonun faaliyetleri hakkında bilgi alarak, ekiplerle bir araya geldi.

Görüşme sırasında, Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibinin çalışmalarını değerlendiren Vali Toraman, personele teşekkürü ve başarı dileklerini iletti. İnşaatın ilerleyişi ve acil durum yönetimindeki etkinliklerin artırılması konusundaki bilgiler, Vali Toraman’ın ziyaretinin önemli bir parçasını oluşturdu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.