Asayiş »

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Bisikletin Jantına Ayağı Sıkışan Çocuğa Yardım Edildi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda bisikletin arka tekerine ayağı sıkışan 15 yaşındaki çocuk, Yunus polisleri ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Duraklı Mahallesi'nde Abdal Halil Ağa Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bisiklet kullanan 15 yaşındaki M.K.'nın sağ ayağı bisikletin arka tekeri ile jant arasına sıkıştı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, hızlı bir şekilde bölgedeki Yunus polisleri ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşlarla birlikte çocuğun sıkışan ayağını dikkatli bir şekilde bulunduğu yerden çıkarmak için harekete geçti. Yapılan müdahale sonucunda, M.K.'nın ayağı başarılı bir şekilde kurtarıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, çocuğun sağlık durumunu kontrol etti ve M.K.'nin genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.