Ekonomi »

İstanbul'da Serbest Piyasada Dolar ve Euro Fiyatları Güncellendi

İstanbul'daki serbest piyasada döviz fiyatları günün başlangıcında güncellendi. Dolar 46,1360 lira, euro ise 53,3420 lira seviyesinden işlem görmeye başladı. Önceki kapanışta dolar 46,12 lira, euro ise 53,39 lira olarak kaydedilmişti.

İstanbul Kapalıçarşı'da döviz işlemleri devam ederken, doların alış fiyatı 46,1340 lira olarak belirlenmişken, satış fiyatı 46,1360 lira olarak işlem görüyor. Euro ise 53,3400 lira alış fiyatı ile işlem görmekte ve 53,3420 lira satış fiyatı ile alıcı buluyor. Uzmanlar, döviz kurlarındaki dalgalanmaların piyasalara etkisini izlemeye devam ediyor. Son kapanışta dolar 46,12 lira, euro ise 53,39 lira olarak kaydedilmişti. Piyasalardaki bu dalgalanmanın, uluslararası piyasalardaki gelişmelere bağlı olarak devam etmesi bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.