Siyaset »

İstanbul'da Yürütülen Rüşvet Soruşturmasında İki Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul merkezli rüşvet soruşturması çerçevesinde Manisa'da gerçekleştirilen operasyonda, Cem Yüzer ve Anıl Demir gözaltına alındı. Cem Yüzer'in, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eski şoförü olduğu öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet ve çıkar amaçlı suç örgütü soruşturması, kapsamını Manisa'ya kadar genişletti. Soruşturma çerçevesinde, daha önce tutuklanan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın ifadeleri, MASAK raporları ve HTS kayıtları, operasyonun gerçekleştirilmesine zemin hazırladı. Özkan Yalım, ifadesinde Denizli'de 1 milyon TL'yi Demirhan Gözaçan'a teslim ettiğini belirtmişti. 'Rüşvet ve suç örgütü' üyeliği suçlamasıyla tutuklu olan Demirhan Gözaçan ile bağlantılı isimlere yönelik olan incelemelerde yeni bilgilere ulaşıldı. Bu bağlamda, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gözaçan ile birlikte hareket eden Cem Yüzer ve Anıl Demir hakkında gözaltı kararı çıkardı. Yapılan operasyonda, şüphelilerin evlerinde arama çalışmaları gerçekleştirildi. Arama işlemlerinin ardından Cem Yüzer ve Anıl Demir gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Soruşturmanın çok yönlü bir şekilde devam ettiği bildirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.