Asayiş »

Bingöl Merkez'de Yapılan Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Bingöl Merkez'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu sonucunda bir kişi tutuklandı. Operasyonda 5,81 gram esrar ile 15 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon, uyuşturucu ticareti ile mücadele amacıyla gerçekleştirildi. Ekipler, belirlenen adreslere baskın düzenleyerek, 5,81 gram esrar maddesi ile 15 adet sentetik ecza maddesini ele geçirdi. Operasyon sırasında gözaltına alınan şüpheli, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçlamasıyla adli işlemlere tabi tutuldu. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, Bingöl'de uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.