Asayiş »

Hatay Reyhanlı'da Durdurulan Otomobilin Bagajında 80 Tabanca Sürgü Takımı Bulundu

Hatay Reyhanlı'da gerçekleştirilen bir operasyonda durdurulan otomobilin bagajında 80 adet tabancaya ait sürgü takımları tespit edildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Hatay iline bağlı Reyhanlı ilçesinde, 9 Haziran tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sırasında, şüpheli bir otomobil durduruldu. Araç üzerinde yapılan detaylı aramada, bagaj kısmında gizlenmiş halde lüks bir markaya ait 80 adet tabancanın sürgü takımları bulundu. Bu özel bölmede saklanan silah parçaları, güvenlik güçlerinin dikkatli çalışması sayesinde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli S.C., daha önceden bir suç kaydına sahip olduğu öğrenildi. Şüpheli, adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Bu durum, bölgede güvenlik önlemlerinin arttırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.