Eğitim »

Burhaniye'de Tübitak Bilim Fuarı Proje Yürütücüleri İçin Belge Töreni Düzenlendi

Burhaniye ilçesinde, Tübitak Bilim Fuarı Proje Yürütücüleri ve Harezmi Danışman Öğretmenlerine belge verildi. Tören, Kaymakam Cumali Atilla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve Şube Müdürü Mehmet Bilgiç'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Burhaniye'de Tübitak Bilim Fuarı Proje Yürütücüleri ve Harezmi Danışman Öğretmenlerine yönelik belge takdim töreni düzenlendi. Tören, Kaymakam Cumali Atilla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve Şube Müdürü Mehmet Bilgiç’in katılımıyla Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu yıl Burhaniye, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları'na 10 okul ile katılım sağladı. Geçen yıl ise 5 okul projeleriyle fuarlara dahil olmuştu. Ayrıca, ilçede 9 okulda uygulanan Harezmî Eğitim Modeli, 35 danışman öğretmenin katkısıyla devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.