Asayiş »

Samsun Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen operasyonda bir kişi tutuklandı.

Samsun'da tefecilik suçuna yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir kişi tutuklanırken, iki kişi savcı tarafından serbest bırakıldı. Olay, Atakum ve İlkadım ilçelerinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda ortaya çıktı.

Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında, 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen bir ajanda ve not kağıtları ile birlikte çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak S.T., B.A.P. ve D.Ş. adlı üç kişi gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının tamamlanmasının ardından, 3 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Sorgulama neticesinde S.T. ve D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Bu operasyon, Samsun'da tefecilik suçuyla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.