Spor »

Diyarbakır Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nde Serkan Reçber'in Dönemi 8 Gün Sürdü

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 3 Haziran'da sportif direktör olarak göreve başlayan Serkan Reçber ile 8 gün sonra yollarını ayırdı.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, 2026/2027 sezonu sportif yapılanması çerçevesinde sportif direktörlük görevi için anlaşma sağladığı Serkan Reçber ile kendisinin talebi doğrultusunda karşılıklı mutabakat sonucunda yollarını ayırmıştır. Serkan Reçber’e kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. Bu gelişme, taraftarlar arasında çeşitli yorumlara neden oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.