Eğitim »

Zonguldak Alaplı'da Mezuniyet Töreni Gerçekleşti, 290 Öğrenci Mezun Oldu

Zonguldak Alaplı'da düzenlenen mezuniyet töreninde 290 öğrenci kep atarak mezuniyetlerini kutladı. Törene katılan protokol üyeleri, öğrencilere başarı belgeleri takdim etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Alaplı Meslek Yüksek Okulu, 2025-2026 Akademik yılı mezuniyet törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Törende, Alaplı Kapalı Salonu doldu taştı. Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Başsavcı Anıl Öztürk, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Burçin Şolt gibi önemli isimlerin yanı sıra, çok sayıda öğrenci ve aileleri de katılarak bu özel anı paylaştılar.

Mezuniyet töreninde, 290 öğrenci sevinç içinde kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladı. ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, yaptığı konuşmada, "Bugün burada, Alaplı Meslek Yüksekokulunda öğrenimlerini tamamlayan öğrencilerimizin bu mutlu ve gurur dolu anına eşlik etmenin kıvancını yaşıyoruz" dedi. Karasu, öğrencilerin geleceğe umutla bakmalarını ve bu süreçte üniversitenin katkısını vurguladı.

Okul birincisi Erol Cömert, mezuniyet kütüğüne birincilik plaketini çaktı. Ayrıca, diğer branşlarda başarılı olan öğrenciler Bertuğ Çevik ve Talha Ayer’e de başarı belgeleri Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal tarafından takdim edildi. Törenin sonunda, yüzlerce öğrenci protokol üyeleriyle birlikte keplerini havaya atarak bu anı kutladılar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.