Asayiş »

Alanya'da Drift Yapan Sürücüye 140 Bin Lira Ceza Kesildi

Alanya'da gerçekleştirilen denetimlerde drift yapan sürücüye 140 bin lira ceza verildi ve ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Türkler Mahallesi Zelenegorsk Caddesi üzerinde Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından dün saat 18.00 civarında yapılan denetimlerde, bir sürücünün aracını kullanarak drift yaptığı belirlendi. Bu durum, trafik güvenliğini ciddi şekilde tehlikeye soktuğu için ekipler, sürücüyü hemen durdurdu. Yapılan işlemler sonucunda, sürücüye drift yapmak suçundan 140 bin lira idari para cezası uygulanırken, ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu.

Bilgiler doğrultusunda, sürücünün hakkında ayrıca adli işlem başlatıldığı öğrenildi. Bu tür davranışların, hem sürücü hem de diğer yol kullanıcıları için ciddi riskler oluşturduğu vurgulandı. Jandarma ekipleri, bu tür yasadışı hareketlerin önüne geçmek için denetimlerine devam edeceğini açıkladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.