Spor »

Samsun İlkadım'da Düzenlenen Tekvando İl Şampiyonası'nda 23 Madalya Kazanıldı

Samsun İlkadım'da gerçekleştirilen Tekvando İl Şampiyonası'nda, İlkadım Belediye Spor Kulübü'nün sporcuları 23 madalya kazanarak dikkat çekti.

4-9 Haziran 2026 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Minikler Tekvando İl Şampiyonası'na katılan İlkadım Belediye Spor Kulübü Minikler Tekvando Takımı, müthiş bir başarı sergiledi. Turnuvadaki müsabakalarda oldukça etkileyici bir performans sergileyen takım, toplamda 7 altın, 3 gümüş ve 13 bronz madalya kazanarak, şampiyonanın en fazla madalya kazanan takımı oldu.

Başkan İhsan Kurnaz'dan Tebrik

Turnuva sonuçları hakkında açıklamalarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım Belediye Spor Kulübü olarak, geleceğin yetenekli sporcularını yetiştirmeye devam ediyoruz. Spor yapan her çocuğun yanında yer alıyor ve onları destekliyoruz. Spor ile büyüyen bu çocuklar, başarıya giden yolda hep birlikte yürüyor. İlkadım Belediye Spor Kulübü, katıldığı her turnuvada başarılar elde ediyor. Son olarak şehrimizde düzenlenen Tekvando Minikler İl Şampiyonası’na katılan takımımız 23 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Madalya kazanan tüm sporcularımızı, onları yetiştiren antrenörleri ve her zaman destekleyen ailelerini tebrik ediyorum. Sporcularımız, gösterdikleri azim ve disiplinle gerçek birer şampiyon olduklarını kanıtladı” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.