Asayiş »

Antalya Alanya'da Kaybolan Genci Bulmak İçin Arama Çalışmalarına Devam Edilecek

Antalya’nın Alanya ilçesinde çaya girerek kaybolan genci arama çalışmaları, yarın sabah yeniden başlayacak. 25 yaşındaki Ahmet Polat, arkadaşlarıyla gittiği Alara Çayı'nda serinlemek isterken akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Olay, Manavgat’ın Karakaya Mahallesi’nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için Alara Çayı kenarına giden Ahmet Polat, serinlemek amacıyla suya girdi. Ancak, kısa bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Arkadaşları durumu hemen yetkililere bildirdi ve olay yerine jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ile AFAD ve birçok arama kurtarma ekibi sevk edildi. Yapılan aramalar, Alara Çayı'nın iç kısmında ve çevresinde gerçekleştirildi. Ancak, çalışmalar sonucunda herhangi bir bulguya ulaşılamadı. Hava kararması nedeniyle arama çalışmaları geçici olarak durduruldu. Ekipler, yarın sabah saatlerinde arama faaliyetlerine yeniden başlayacak ve gencin bulunması için tüm imkanlar seferber edilecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.