Spor »

Tekirdağ'da A Milli Takım'ın Maçını İzlemek İçin Sahil Dolduruldu

Tekirdağ'da sabah saatlerinden itibaren A Milli Futbol Takımı'nın Avustralya ile oynadığı grup maçını izlemek için sahil dolup taştı. Taraftarlar, Türk bayraklarıyla büyük bir coşku içinde buluşarak milli heyecana ortak oldular.

2026 FIFA Dünya Kupası'nda 24 yıl aradan sonra sahne alan A Milli Takım, Avustralya ile karşı karşıya gelirken, Tekirdağ sahilinde büyük bir kalabalık toplandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan bu buluşma, tek bir yürek olarak milli takıma destek vermek amacıyla gerçekleştirildi. Dev ekran önünde toplanan binlerce futbolsever, Türk bayraklarıyla süslenmiş alanda marşlar söyleyerek coşkulu anlar yaşadı. Çocuklar, gençler ve yaşlılar, hep birlikte maç saatini sabırsızlıkla beklerken, Tekirdağ sahilinde kırmızı-beyaz bir atmosfer hâkim oldu. Taraftarlar, birbirleriyle sohbet ederek, futbol heyecanını paylaştı ve milli takım için dualar etti. Bu anlamlı gün, Tekirdağ'ın birlik ve beraberlik içinde milli duygularla dolup taşmasına vesile oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.