Siyaset »

Niğde'de LGS Sınavına Giren Öğrencilere Kırtasiye Seti ve İkramda Bulunuldu.

Niğde Belediyesi, gerçekleştirilen LGS sınavında öğrencilere kırtasiye seti, velilere ise simit ve içecek ikramında bulundu.

Dün gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında ter döken öğrenciler ve onları okul çevrelerinde heyecanla bekleyen velilere yönelik Niğde Belediyesi anlamlı bir destek sağladı. Sınav günü sabahın erken saatlerinde harekete geçen belediye ekipleri, sınav merkezlerinin önünde yer alarak öğrencilere kırtasiye setleri dağıttı. Bu setlerin içerisinde kalem ve silgi gibi temel malzemeler bulunuyordu. Sınav esnasında dışarıda çocuklarını sabırsızlıkla bekleyen veliler de unutulmadı; belediye ekipleri, okul bahçelerinde bekleyen ailelere simit ve içecek ikramında bulunarak onlara moral verdi. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, hazırlanan setlerin içerisine bıraktığı notla öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Özdemir'in Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, öğrencilere ulaştırılan sınav setlerinin üzerine bıraktığı notta gençlere olan inancını şu sözlerle ifade etti: "Geleceğimizin güvencesi, göz bebeğimiz, sevgili çocuklarımız. 2026 LGS’de sizlere başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin." Bu anlamlı jest, öğrencilerin sınav sürecindeki kaygılarını bir nebze olsun hafifletmeyi amaçladı. Ayrıca, veliler için de bu destek, sınav günü yaşanan stresin azalmasına yardımcı oldu. Niğde Belediyesi’nin bu tür destekleri, eğitim camiası ve aileler tarafından takdirle karşılandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.