Güncel »

Çanakkale Çan'da Büyükpaşa Köyü Geleneksel Hayrı 3 Bin Kişiyle Gerçekleşti

Büyükpaşa köyünde düzenlenen geleneksel hayır etkinliğine 3 bin kişi katıldı. Etkinlik, köy camiinde yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Büyükpaşa köyü, Kocabaşçayı kenarındaki Köprübaşı aile çay bahçesinde gerçekleştirilen geleneksel hayır etkinliği, köy camiinde gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif tilaveti ile start aldı. Etkinlikte katılımcılara pilav, ayran ve tatlı gibi ikramlar sunuldu. Hayrın organizasyonunda yer alan köy muhtarı Burhan Uğur, etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Etkinliğe Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış, Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün ile birlikte diğer köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu hayır etkinliği, köy halkının bir araya gelerek dayanışma ve birliktelik duygusunu pekiştirmesi açısından önemli bir organizasyon oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.