Kastamonu Taşköprü'de Tartıştığı Kişiyi Öldüren Zanlı Eskişehir'de Ele Geçirildi
Kastamonu Taşköprü'de yaşanan cinayet olayında, bir şahsı silahla vurarak öldüren zanlı U.E., Eskişehir'de yakalandı. Olay, Alatarla köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, U.E. ile Sinan Güleç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından U.E., Güleç'in çalıştığı yemek fabrikasına giderek silahla ateş açtı. Güleç, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.
Olay, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde dün akşam saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, U.E. ile 40 yaşındaki Sinan Güleç arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma yaşandı. U.E., tartışmanın ardından Sinan Güleç’in çalıştığı yemek fabrikasına gelerek silahını çekti ve ateş açtı. Kurşunların isabet etmesi sonucu Sinan Güleç ağır yaralandı ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Güleç, hayatını kaybetti.
Olayın ardından U.E.’nin yakalanması için Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Teknik ve fiziki incelemeler sonrasında U.E.'nin Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bulunduğu tespit edildi. Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü, ortak bir operasyon düzenleyerek zanlıyı yakaladı. U.E. gözaltına alınarak işlemleri için Kastamonu'ya götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.