Asayiş »

Hatay Yayladağı'nda Çöplük Alanında Yangın Çıktı, İtfaiye Müdahale Etti

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde çöplük alanında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni hâlâ araştırılıyor.

Yayladağı ilçesi Karaköse Mahallesi'nde bulunan çöplük alanında, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine, Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri olay yerine intikal ederek yangına müdahale etti. Hızlı bir şekilde alevlerin kontrol altına alındığı yangın sonrasında, ekipler çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.