Asayiş »

Alanya Merkez'de Apartman Dairesinde Yangın Çıktı, Maddi Hasar Oluştu

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın, çevredeki vatandaşları korkuttu. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Yangın, saat 10.30 sıralarında Alanya'nın Kızlarpınarı Mahallesi 1512 Sokak üzerinde yer alan bir apartmanın 2. katında meydana geldi. Dairenin banyo kısmında çıkan yangını fark eden ev sahibi, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar sonrası olay yerine hızla itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunarak alevlerin diğer katlara sıçramasını önledi. Yangın, ekiplerin başarılı çalışmaları sonucu büyümeden kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangın sonucunda dairede maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürerken, vatandaşlar yangının çıkış sebebini merak ediyor. Ekipler, yangının nedenini belirlemek için detaylı bir araştırma yürütmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.