Asayiş »

Gaziantep Şahinbey'de Kavşakta Mendil Satan Adam Bıçaklandı ve Hayatını Kaybetti

Gaziantep Şahinbey'de mendil satarken bıçaklanan Mustafa Kayhan, hastanede yaşamını yitirdi. Olay, tartışma sonrası gerçekleşti ve zanlılar yakalandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, gece saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 36 yaşındaki Mustafa Kayhan, eşiyle birlikte kavşakta mendil ve su satarak geçimini sağlıyordu. Bir motosikletin ışıkta bekleyen sürücüleri Ö.K. ve Y.M. ile arasında laf atma meselesi nedeniyle bir tartışma çıktı. Bu tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Kavgada, Ö.K. ve Y.M. isimli şahıslar tarafından bacağından bıçaklanan Kayhan ağır yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, olay yerine hızla intikal ederek Kayhan'a ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra Kayhan, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, Mustafa Kayhan hayatını kaybetti. Cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Katil Zanlıları Hızla Yakalandı

Olayın ardından kaçan katil zanlıları Ö.K. ve Y.M., kısa süre içerisinde Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Olayın meydana geldiği noktada çevredeki güvenlik kameraları da incelenmekte, bu sayede olayın tüm detayları netleştirilmeye çalışılmaktadır. Kayhan'ın bıçaklanma olayı, çevredeki vatandaşlar arasında büyük bir üzüntü yarattı ve güvenlik endişelerini yeniden gündeme getirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.