Spor »

Manisa Yunusemre Belediyespor, Smaçör Rengin Nuhoğlu ile Yeni Sezon İçin Anlaşma Sağladı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, Kadınlar Voleybol 2. Ligi takımı olan Yunusemre Belediyespor, başarılı smaçör Rengin Nuhoğlu ile yeni sezon için sözleşme imzaladı. Kulübün altyapısından yetişen sporcu, yeni sezon boyunca kırmızı-beyazlı formayı giyecek.

Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde Manisa'yı temsil eden Yunusemre Belediyespor, yeni sezon planlamaları çerçevesinde başarılı smaçör Rengin Nuhoğlu ile sözleşme imzaladı. 2005 doğumlu olan Nuhoğlu, daha önce Seramiksan, Manisa BBSK ve Akhisargücü takımlarında da oynamıştı. İmza töreni, Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi ve kulüp başkanı Bülent Kanik ile yöneticiler Metin Keleş ve Berkant Kayıkçı bu önemli anı paylaştı.

İmza töreninde duygularını dile getiren Rengin Nuhoğlu, Yunusemre Belediyespor formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. "Bu kulüp benim yetiştiğim, kendimi geliştirdiğim yer. Yeni sezonda da formamız için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takım olarak başarılı bir sezon geçirmek ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettirmek istiyoruz. Bana duyulan güven için kulüp yönetimimize ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum," dedi.

Kulüp Başkanı Bülent Kanik ise, anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, "Rengin, geçtiğimiz sezon sergilediği performansla takımımıza önemli katkılar sağladı. Kendi öz kaynaklarımızdan yetişen sporcularımızı bünyemizde tutmak bizim için ayrıca değer taşıyor. Yeni sezonda da Rengin’in takımımıza önemli katkılar vereceğine inanıyoruz. Hem kendisine hem de takımımıza başarılı bir sezon diliyorum. Hayırlısı olsun," şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.