Güncel »

Kayseri'de Vali Yardımcıları ve Kaymakamların Görev Yerleri Değişti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kayseri'de bazı kaymakamların görev yerleri değiştirildi. Düzce'den Kayseri'ye atanan isimler arasında Korkuteli ve Kuyacak kaymakamları yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi doğrultusunda Kayseri ilinde önemli görev değişiklikleri yapıldı. Bu değişiklikler kapsamında, Antalya'nın Korkuteli ilçesinin kaymakamı Sezgin Üçüncü, Aydın Kuyacak ilçesinin kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kayseri Vali Yardımcısı olarak atanmışlardır. Ayrıca, Pınarbaşı Kaymakamı Salih Ağar, Malatya'nın Arguvan ilçesinin kaymakamlığına atanırken, Sarıoğlan Kaymakamı Tugay Kalkanlı, Bingöl'ün Adaklı ilçesine kaymakam olarak görevlendirilmiştir.

Yozgat'ın Çayıralan ilçesinin kaymakamı Esma Atasever Sağıroğlugil de Felahiye Kaymakamı olmuştur. Bununla birlikte, Kayseri Valiliği Hukuk Müşaviri Erkan Kaçmaz, Tokat Vali Yardımcısı olarak atanmıştır. Bu atamalar, Kayseri'nin idari yapısında önemli bir güncelleme olarak değerlendirilmektedir. Kayseri Valiliği, yeni atanan kaymakamların görevlerinde başarılar dilediğini duyurdu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.