Yaşam »

Bilecik Gölpazarı'nda Kaymakam Feyza Nur Kılıç, Çocuklarla Bilek Güreşi Etkinliği Düzenledi

Bilecik Gölpazarı'nda Kaymakam Feyza Nur Kılıç, Gençlik ve Spor Festivali'nde çocuklarla bilek güreşi yaparak etkinliğe katıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, Gölpazarı Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, çocuklar ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği bir etkinlik olarak gerçekleştirildi. Festival boyunca, Kaymakam Feyza Nur Kılıç, çocuklarla bilek güreşi yaparak festival coşkusunu paylaştı. Etkinlik, renkli görüntülere sahne olurken, sporun birleştirici gücü ve sosyal yaşamın önemine dikkat çekildi. Katılımcılar, hem yarışma heyecanı yaşadı hem de aileleriyle keyifli vakit geçirme fırsatı buldu. Bu tür festivallerin, sosyal dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendirmeyi hedeflediği belirtildi.

Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, "Gençlerimizi dijital ekranların uzağında, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerle buluşturmayı amaçlayan festivalimiz, oldukça renkli geçti. Sporun birleştirici gücünü ve aktif bir yaşam tarzının önemini vurguluyoruz. Çocuklarımızla bir araya gelerek onların heyecanına ortak olduk. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.