Asayiş »

Denizli Merkezefendi'de Jandarma, Baro Başkanı ve 12 Avukatı Gözaltına Aldı.

Denizli Merkezefendi ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Baro Başkanı Ufuk Kök ile birlikte toplam 12 avukat gözaltına alındı. Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, avukatların ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre; Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Denizli ilinde belirlenen adreslere operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyon sırasında Denizli Barosu Başkanı Ufuk Kök’ün de aralarında bulunduğu 12 avukat gözaltına alındı.

Operasyona katılan ekipler, hassas burunlu köpekler ile birlikte Denizli Barosu binasında, ayrıca avukatların ev ve iş yerlerinde detaylı arama çalışmaları başlattı. Arama işlemlerinin ardından gözaltına alınan avukatların ifade işlemlerine başlanacağı ve soruşturmanın devam edeceği öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili daha fazla bilgi almak için çalışmalarını sürdürüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.