Güncel »

Muğla'da MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Programı EPDAD Tarafından Yeniden Akredite Edildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans Programı'nın akreditasyonu, EPDAD tarafından yenilendi. Program, 2021'de aldığı akreditasyon süresini 2026-2029 yılları arasında 3 yıl daha uzattı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans Programı'nın akreditasyonu, Öğretmenlik Eğitim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından yapılan değerlendirme neticesinde yenilendi. 2021 yılında gerçekleştirilen ilk değerlendirmede 3 yıl süreyle akredite edilen program, ara değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayarak akreditasyon süresini 2 yıl daha uzatma başarısı gösterdi. Bu süreçte kalite güvencesini sürdüren program, son yapılan yeniden değerlendirme sonucunda 24.04.2026-01.05.2029 tarihleri arasında 3 yıl süreyle akreditasyon almaya hak kazandı. EPDAD, bu başarıyla birlikte programın eğitim kalitesine olan güveni bir kez daha tescillemiş oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.