Malatya Battalgazi'de Arkadaşının Evinde Bulunan 57 Yaşındaki Adamın Ölümü İnceleniyor
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 57 yaşındaki Soner Akçadağ, arkadaşının evinde ölü bulundu. Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Akçadağ'ın cenazesi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Olay, akşam saatlerinde Battalgazi ilçesi Başharık Mahallesi Irmak Sokak’ta gerçekleşti. İddiaya göre, 57 yaşındaki Soner Akçadağ, arkadaşının yaşadığı apartman dairesine gitti. Burada bir süre vakit geçirdikten sonra dinlenmek için yatağa uzandı. Bir süre sonra Akçadağ'ın hareketsiz kaldığını fark eden ev sahibi, durumu hemen Akçadağ’ın yakınlarına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda Akçadağ’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Akçadağ'ın kalp rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Cenazesi, olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemelerde çöp konteynerine atılmış halde iki adet alkollü içecek kutusu buldu. Bu durum, olayla ilgili incelemenin başlatılmasına neden oldu. Yetkililer, olayın nedenini belirlemek için detaylı bir soruşturma yürütüyor. Olayın meydana geldiği apartman sakinleri, durumdan endişe duyduklarını ifade ederken, Akçadağ’ın arkadaşları ise yaşanan durumu büyük bir üzüntüyle karşıladı.